5o

Круглий стіл на тему: "Налагодження ефективної співпраці в сфері благоустрою Калуської МТГ"

  • 2021.08.19 14:15
    • Житлово - комунальне господарство
    • Надзвичайні ситуації
  • 372

   За дорученням першого заступника міського голови  Мирослава Тихого,  організоване та проводиться навчання спеціалістів відділу муніципальної інспекції.

   Так, 19 серпня згідно програми навчання відбулась зустріч в формі «круглого столу» керівників підрозділів Калуської міської ради з інспекторами сектору благоустрою відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій. В засіданні прийняли участь начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Дембич І.І., начальник відділу муніципальної інспекції Костельний М.Й., начальник відділу «Держархбудконтролю» Топоров А.В., начальник управління архітектури та містобудування Кузик Р.В., в.о. начальника управління земельних відносин  Шидлось Г.В. та в.о. начальника управління житлово-комунального господарства Фіцак Т.І.

  На засіданні обговорено та прийнято план співпраці відділу муніципальної інспекції із управліннями Калуської міської ради, направлений на покращення взаємодії та налагодження ефективної співпраці в частині благоустрою. Керівники управлінь надали корисну інформацію для інспекторів з благоустрою та напрацювали шляхи вирішення спільних завдань у службовій діяльності.

 

 

Інші новини