11o

Минув рік роботи відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради

  • 2022.04.05 11:55
    • Громада
    • Муніципальна інспекція інформує
  • 653

Сьогодні власне про це йшлося на спеціальній нараді в міського голови, де були підведені підсумки діяльності цього структурного підрозділу, який, нагадаємо, 1 квітня 2021 року був створений з метою підвищення рівня безпеки населення Калуської міської територіальної громади, забезпечення громадського порядку на вулицях міста,  підвищення контролю за дотриманням правил благоустрою та вирішення питання з паркування. Відповідно до поставлених завдань, муніципальна інспекція працювала за трьома напрямками

Перший з них - охорона громадського порядку на території Калуської міської територіальної громади. Сектор інспекторів щоденно успішно патрулює вулиці міста з метою профілактики правопорушень.

Проведений порівняльний аналіз кількості правопорушень показала, що їх статистика є позитивною в бік зниження. В 4-му кварталі 2021 р. зафіксовано на 20 відсотків правопорушень, ніж в 3-му кварталі 2021 року.

В напрямку благоустрою – інспекторами складено 608 приписів щодо порушень в цій сфері, проводиться систематичний розгляд скарг та звернень громадян.

В частині інспекції з паркування, що є третім основним напрямком роботи, результатом є суттєве покращення дисципліни водіїв та автовласників. За рік роботи до місцевого бюджету надійшло штрафних 676 768 тис. грн.

 З початком нападу росії на нашу Україну відділ муніципальної інспекції зосереджений на посиленому патрулюванні вулиць міста та об’єктів інфраструктури, забезпечення світломаскувального режиму та виконання різних видів оперативних доручень керівництва управління та міської ради.

Добру роботу працівників відділу муніципальної інспекції управління з питань  надзвичайних ситуацій Калуської міської ради відзначив міський голова Андрій Найда. А нагородження грамотами – стало приємним сюрпризом для всього колективу.

Інші новини