10o

МУНІЦИПАЛЬНА ІНСПЕКЦІЯ ІНФОРМУЄ

  • 2021.07.02 11:38
    • Муніципальна інспекція інформує
  • 1016

Щоденно  інспекторами сектору з охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій здійснюється патрулювання вулицями міста з метою попередження та профілактики правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку. Найпоширенішими правопорушеннями є: розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, в тому числі неповнолітніми особами, куріння у громадських місцях та торгівля з рук у невстановлених місцях. Здебільшого порушники адекватно реагують на зауваження інспекторів та припиняють протиправну діяльність, однак,  є і  випадки, коли потрібна допомога органів Національної поліції.

В межах компетенції та наданих повноважень на винних осіб складаються протоколи про адміністративні правопорушення, які направляються для розгляду за підвідомчістю.

За час роботи  інспекторами сектору з ОГП врятоване не одне людське життя, надано домедичну допомогу особам, які перебували у безпорадному стані. За необхідності викликалась швидка медична допомога для людей, які потребували госпіталізації.

Крім того, спільно з інспекторами із благоустрою здійснюються виїзди у старостинські округи Калуської міської територіальної громади щодо розгляду скарг їх жителів.

Так, 30 червня 2021 року було здійснено виїзди у село Студінку та село Кропивник по розгляду колективних скарг мешканців, адресованих міському голові. Здебільшого скарги стосуються суміжного землекористування та дотримання правил добросусідства. Заявникам надаються роз’яснення та вичерпні відповіді відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян»

 

Інші новини