15o

МУНІЦИПАЛЬНА ІНСПЕКЦІЯ ІНФОРМУЄ

  • 2021.04.23 08:27
    • Муніципальна інспекція інформує
  • 1281

   З 20 квітня 2021 року на вулицях нашого міста розпочали роботу інспектори  відділу муніципальної інспекції. За ці дні сектором інспекторів з благоустрою складено 1 протокол про порушення правил розміщення реклами та 5 приписів про порушення  правил благоустрою. Інспектори з благоустрою щоденно  обходять вулиці та інфраструктурні об’єкта міста на предмет контролю за додержанням правил благоустрою.

  Сектором інспекторів з охорони громадського порядку за три дні роботи виявлено 9 фактів торгівлі з рук у невстановлених місцях. 4 факти розпивання спиртних напоїв, один з яких на подвір’ї школи №1 та один випадок куріння в громадському місці особою в нетверезому стані. В районі крамниці «Біла троянда» близько 19 год. 21 квітня група підлітків (близько 6 осіб) викурювали речовини невстановленої дії (можливо наркотичного характеру.) Під час припинення неправомірних дій підлітки  втекли. На місці зафіксовано залишки речовини яку викурювали діти та саморобний пристрій для її використання. Під час проходження маршрутів інспектори з охорони громадського порядку  проводять профілактичну та роз’яснювальну роботу серед мешканців, та тільки самим фактом своєї присутності на вулицях міста є стримуючим фактором з недопущення правопорушень в сфері громадського порядку.

    Інспектори з паркування проводять роз’яснювальну роботу серед водіїв та автовласників щодо недопущення порушень правил зупинки, cтоянки та паркування.

Інші новини