31o

Проведені профілактичні заходи в місцях відпочинку в літній період на території громади

  • 2021.07.15 16:37
    • Надзвичайні ситуації
  • 299

Враховуючи невтішну статистику потонулих людей та дітей з початку купального сезону в 2021 році на території України та з метою виконання плану заходів з підготовки та забезпечення безпеки відпочиваючих на водних об’єктах Калуської міської територіальної громади у літній період 2021 року, затверджених розпорядженням міського голови від 07.05.2021 № 148-р. інспекторами сектору з охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради спільно з представником Калуського РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області 15.07.2021 року проводилося патрулювання стихійних місць масового відпочинку жителів громади на берегах річки Лімниця.

В ході проведення даних заходів проводилися профілактичні бесіди з відпочиваючими щодо неухильного дотримання правил безпеки під час відпочинку на водних об’єктах, також вручалися пам’ятки з правилами безпеки та надання першої домедичної допомоги.  

Особливо наголошували про категоричну заборону вживання алкоголю під час відпочинку на водних об’єктах та зверталися з проханням до батьків не залишати дітей без нагляду біля води, а також не дозволяти їм самостійно відвідувати ставки та річки.

 

Інші новини