16o

Отримати додаткову освіту внутрішньо переміщеним особам за кошти Державної служби зайнятості можливо вже!

  • 2023.10.24 14:32
    • Громада
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 274

Працездатні особи (крім осіб що досягли віку 60 р.) мають право на здобуття освіти за робітничими професіями в навчальних закладах України що мають ліцензію ( реєстр ЄДЕБО), а також отримати другу вищу освіту (Порядком видачі ваучерів затверджено 123 професії/спеціальності).

   Вид навчання – перепідготовка/підвищення кваліфікації.

 Формат навчання - онлайн/офлайн (узгоджується з кожним навчальним закладом), Термін навчання – від 2 місяців (встановлені кожним навчальним закладом по професіях/спеціальностях зокрема).

   Оплата за навчання – ваучером від Державної служби зайнятості (з дати отримання ваучера протягом 90 календарних днів).

  По закінченні навчання отримуєте свідоцтво державного зразка Для отримання ваучера потрібно подати пакет документів в Калуську філію Івано-Франківського обласного центру зайнятості – ЗАЯВУ, довідку про те що особа з категорії ВПО, та завірені копії документів (паспорт, ідентифікаційний номер, документ про освіту (Диплом), копію трудової книжки (якщо особа працює- належно завірена роботодавцем копія), довідка ОК-5 /відомості про застраховану особу (самостійно можна сформувати ч/з мобільний додаток Дія).

 Також є можливість подання заявки для отримання ваучера на порталі https://is.gd/quzCHf. За деталями звертайтесь до центру зайнятості: м.Калуш, бульв.Незалежності 1, та за номерами телефонів 0959194184, 0975495554, 0990203405.

   Ми робимо все можливе щоб наші послуги ставали для Вас зручнішими!

 

Калуська філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості

м.Калуш бульв.Незалежності, 1

Інші новини