14o

Індекс благополуччя молоді!

  • 2021.06.03 17:03
    • Економіка
  • 367

Представництво Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні запрошує міста розпочати вимірювати рівень благополуччя молоді.

Індекс благополуччя молоді (ІБМ) - зручний онлайн інструмент, розроблений UNFPAUkraine  для муніципалітетів, який дає можливість швидко та зручно досліджувати стан молоді у місті та на базі цих даних вдосконалювати молодіжну політику та проєкти з розвитку молоді. Він спрямований на заохочення молодих людей ставати більш активними та залученими до прийняття рішень на місцевому рівні. Це простий інструмент для моніторингу і оцінки благополуччя молоді у місті. Це зручна можливість залучення молоді до діалогу із владою, надання зворотного зв’язку та участі  в прийнятті рішень на рівні міста. Дані індексу дають оцінку успішності молодіжної політики міста.

З метою участі нашої громади у даному проєкті головні спеціалісти управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту міської ради Ярослав Семенюк та відділу підприємництва, стратегій та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків опрацювали та надіслали відповідну заявку. Заявка успішно пройшла реєстрацію.  

Інші новини