11o

Благодійники із фонду «Чисті серцем» привезли комп’ютерну техніку у три освітні заклади громади

  • 2024.05.13 08:50
    • Громада
    • Освіта
  • 152

Команда благодійного фонду «Чисті серцем» продовжує забезпечувати освітні заклади Івано-Франківщини комп’ютерною технікою. 

У п’ятницю, 10 травня, Калуську громаду уже втретє відвідав співзасновник благодійного фонду, дипломат, Почесний консул Угорщини в Івано-Франківську та Івано-Франківській області Василь Вишиванюк. 

Благодійник відвідав Калуський ліцей №5, ліцей ім. Дмитра Бахматюка та Тужилівський ліцей. Кожному з освітніх закладів він подарував комп’ютерне обладнання. Техніка оснащена програмним забезпеченням для роботи учнів та педагогів. 

Благодійники працюють у Калуській громаді від серпня 2023 року. Відтоді фонд «Чисті серцем» забезпечив технікою низку освітніх закладів нашої громади: 

- ліцей ім. Дмитра Бахматюка – 10 ноутбуків, 3 планшети;

- Голинський ліцей – 5 ноутбуків, 5 планшетів; 

- Калуський ліцей №5 – 5 ноутбуків, 5 планшетів;

- Калуський ліцей №2 – 5 планшетів;

- Пійлівський ліцей – 10 планшетів;

- Тужилівський ліцей – 1 ноутбук, 5 планшетів;

- Калуський ліцей №6 – 5 ноутбуків, 10 планшетів. 

Благодійники від початку повномасштабного вторгнення підтримували наших військовослужбовців продуктовими та гігієнічними наборами. Гуманітарний вантаж від благодійного фонду привозив на передові позиції військовий капелан о. Федір Мороз. 

БФ «Чисті серцем» діє у співпраці з МЗС України, яке сприяє втіленню проектів благодійників, урядом В’єтнаму, посольством України в Соціалістичній республіці В’єтнам, завдяки яким освітнім закладам надана крайня гуманітарна підтримка. Раніше благодійники співпрацювали з урядом Китаю та Японії. 

«Ми щиро вдячні всім, хто робить таку потужну справу – дбає про розвиток української освіти, — наголосив Калуський міський голова Андрій Найда. — Невпинно дякуємо БФ «Чисті серцем», співзасновнику Василеві Вишиванюку, Міністерству закордонних справ України за потужну інвестицію в майбутнє Української нації. Ваша підтримка – це не просто подарунок, це – потужний крок для наших дітей у світ нових можливостей!»

Інші новини