32o

47 РОКІВ КАЛУСЬКІ «ВЕСЕЛІ ГУЦУЛЯТА» ВРАЖАЮТЬ СВОЄЮ МАЙСТЕРНІСТЮ

  • 2024.05.31 12:58
    • Громада
    • Культура
  • 67

Вчора, 30 травня, відбувся творчий звіт народного художнього колективу України ансамблю народного танцю «Веселі гуцулята» Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді. Захід об’єднав усіх шанувальників творчості колективу.

Колоритні українські танці, що зачаровують глядачів своєю енергійністю, емоційністю та багатством народних мотивів щоразу вражають з новою силою!

Попри умови війни, колектив не перестає займатися улюбленою справою. За можливість танцювати у вільній країні завдячують Захисникам.

Концерт проходив під знаком благодійності – діяли скриньки для донатів на підтримку ЗСУ. Загалом від початку повномасштабного вторгнення «Веселі гуцулята» активно займаються волонтерською діяльністю.

Творчість народного художнього колективу ансамблю народного танцю уже давно є візитною карткою України на міжнародній сцені. «Веселі гуцулята» підкорюють серця глядачів не лише в рідному місті й державі, а й у багатьох країнах світу. Зі своїми концертами вони неодноразово гастролювали у Польщі, Греції, Болгарії, Німеччині, Румунії, Франції, Австрії, Туреччині, Македонії, Сербії, Хорватії, Чехії, Угорщині.


Ще довго можна перелічувати, де цей талановитий колектив вітали бурхливими оваціями. До того ж вони є неодноразовими переможцями та володарями Гран-прі міжнародних, всеукраїнських та регіональних конкурсів та фестивалів.


Для рідного міста на звітному концерті «Веселі гуцулята» подарували 28 незабутніх хореографічних композицій. Розпочали із запального «Аркана», а завершували славнозвісним «Гопаком»!


Щира подяка всьому колективу талановитих учасників, їх незмінним наставникам – Людмилі Коваль та Людмилі Баглай, концермейстрам Любові Дідошак та Володимирові Нагловському, костюмеру Ірині Косар за танцювальне дійство неймовірної краси і таланту!

Більше фотографій за посиланням.

https://www.facebook.com/share/p/vmLPAAp8Jmr8Yqyb/

Інші новини