21o

Міський голова Андрій Найда вручив подяки поліцейським офіцерам громади

  • 2024.05.31 12:58
    • Громада
  • 71


Нещодавно правоохоронці відзначали своє професійне свято, а сьогодні міський голова Андрій Найда разом з головами Войнилівської громади Мар’яною Масляк, Новицької громади Богданом Дадяком, Верхнянської громади Михайлом Маліборським, секретарем КМР Віктором Гільтайчуком та начальником управління надзвичайних ситуації Калуської міської ради Іваном Дембичем завітали привітати їх особисто та подякувати за плідну працю на варті спокою та безпеки наших громадян.

Зокрема, Андрій Найда вручив нагороди начальнику сектору взаємодії з громадами відділу превенції Калуського РВП ГУНП, майору поліції Юрію Яцущаку та поліцейським офіцерам громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Калуського РВП ГУНП, старшим лейтенантам поліції Миколі Зятюку та Михайлові Площинцю.

– У 2022 році Калуська громада долучилася до пілотного проєкту Національної поліції «Поліцейський офіцер громади» і з того часу ми жодного разу не пожалкували про це, – зауважив Андрій Найда. – Три поліцейські офіцери громади Юрій Яцущак, Михайло Площинець та Микола Зятюк сумлінно дбають про безпеку та добробут наших мешканців.

Варто зауважити, що населення Калуша та 11 старостинських округів становить 88 154 мешканці. Тож офіцери взяли на себе місію нелегку, адже багато жителів Калуської громади звертаються до них за допомогою та порадою.

Для забезпечення їм належних умов праці у громаді діють 2 поліцейські станції. Із серпня 2022 – у Калуші. З квітня 2024 – у Голині. Кожен, хто має потребу, може сюди звертатися, тут їм нададуть кваліфіковану допомогу.
Надважливо й те, що офіцери громади у складі зведених загонів беруть участь у поїздках на території, що наближені до зони бойових дій з метою надання гуманітарної підтримки та стабілізації ситуації.

– Дякуємо за службу! Нехай кожен ваш день буде наповнений повагою та вдячністю людей, яких ви оберігаєте! Бажаємо вам мудрих рішень та впевнених дій. Щастя, добробуту та всім нам Перемоги, – привітав міський голова.

Більше фотографій за посиланням.

https://www.facebook.com/share/p/Fq4fGwmUzNf353Wq/

Інші новини