6o

Про підготовку до опалювального сезону в Калуші обговорили на засіданні обласного штабу

  • 2024.10.14 21:38
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
    • Теплопостачання
  • 73

14 жовтня міський голова Андрій Найда разом із головним інженером КП "Калуська енергетична Компанія" Ігорьом Караїмом взяли участь у засіданні обласного оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення області в осінньо-зимовий період 2024/25 року, що відбулося під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації, голови обласного оперативного штабу Вадима Созоника.

Основна увага під час засідання була акцентована на стані готовності по початку опалювального періоду міст Калуш та Івано-Франківськ.

Міський голова Андрій Найда розповів про ситуацію в місті Калуші. А також про те, що міською владою вживаються всі можливі заходи для вчасного початку опалювального періоду.

Вадим Созоник акцентував увагу на тому, що рішення про початок подачі тепла приймаються органами місцевого самоврядування з врахуванням середньодобової температури повітря менше +8 С протягом 3-х діб з врахуванням необхідності дотримання санітарних норм у соціальних закладах. 

За результатами засідання дано низку доручень відповідальним особам щодо забезпечення готовності до дій у випадку відсутності чи дефіциту електропостачання.

Інші новини