21o

Комунальні підприємства Калуської громади продовжують здійснювати роботу з благоустрою території

  • 2023.06.21 14:10
    • Житлово - комунальне господарство
  • 132

Так, за минулий день, 20 червня, КП «КАЛУШАВТОДОР» проведено ямковий ремонт асфальтобетонного покриття із застосуванням гудронатора на Каракая та гарячим асфальтобетоном - на вул. Малицької.

На вулицях Євшана та Грушевського встановлювали бардюри.

Продовжували фарбування металевої огорожі на середній полосі на вул. Б.Хмельницького. У селі Студінка здійснено профілювання та підсипку щебенем доріг, поглиблення водовідвідної канави - в с. Боднарів.

Також, щодня триває покіс газонів в скверах й на вулицях міста, догляд за квітниками, живоплотом, хвойниками, очищення доріжок, площ, скверів та урн, прибирання доріг міста спецавтомобілем Джонсон.

Працівники КП «Калуська енергетична компанія» вчора здійснювали чистку каналізації на вулицях Коновальця, Євшана, Молодіжна, Хіміків.

Завершили ремонт водопровідної мережі на вул.Каракая та продовжили роботи на тепловій мережі на вул.Б.Хмельницького й ремонт запірної арматури, діаметром 400мм., в тепловій камері №7, Фахівцями з КВПіА виконано ряд робіт на трьох підкачувальних насосних станціях №№4,24, 2 та монтаж кабелів й електрообладнання у приміщенні диспетчерської служби і на вул.Об’їзній, 8.

Порядок у громаді – це якісно виконана робота та шанобливе ставлення кожного до зробленого.

Дбаймо про благоустрій у громаді разом!

Інші новини