Ігор Дмитрів…

  • 2023.02.20 15:08
    • Громада
  • 334
У меморіальному сквері Героя України Ігоря Дмитріва в с. Копанки мешканці громади вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні. Низько вклонилися та подякували мамі Ігоря за виховання патріота, та всім рідним, чиї сини, брати, доньки сьогодні боронять Україну від ворога.
   Запалили свічки та поклали квіти біля пам’ятної дошки та на могилі Героя: Микола Дмитрів, брат Ігоря, разом із заступницею міського голови Наталією Кінаш.
Ігор Дмитрів…
  У свої 30 Ігор будував дім, мав плани на майбутнє…Та Україна була для нього понад усе!
  Революція Гідності, Майдан… 20 лютого 2014 року…
  Друзі згадують: “Ігор одразу, як тільки виникла потреба, кинувся у бій. Ми були на барикадах в перших рядах перед монументом. Добігли до Інститутської. Хтось крикнув, що треба укріплювати барикаду, я, не задумуючись, побіг за дошками, а коли повернувся, Ігоря вже не було”.
  Почали шукати Ігоря Дмитріва, як тільки це стало можливим. Передивлялися всі тіла загиблих, та серед них не знайшли. Тож, жевріла надія. Його безрезультатно шукали декілька годин, в соціальних мережах просили відгукнутися тих, хто знає про місце знаходження Ігоря. А пізніше знайшли його тіло у підвалі КМДА. Чотири вогнепальні поранення були несумісні з життям…
  Тепер Герой Небесної Сотні, Герой України Ігор Дмитрів разом з іншими Героями з вічності оберігає Україну…
  Вічна пам'ять та слава ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!
Інші новини