21o

Навчалися комунікації з ветеранами 

  • 2024.02.09 15:46
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 76

Упродовж двох днів, 8-9 лютого, відбувався тренінг, під час якого представники соціальної сфери Прикарпаття навчалися комунікації з ветеранами.

Від Калуської громади участь у зазначеному заході взяли заступниця міського голови Наталія Кінаш, начальниця управління соціального захисту міської ради Любов Федоришин, Ілля Тітко, головний спеціаліст управління соціального захисту, та Наталія Чепіль, фахівець соціальної роботи центру соціальних служб.

Тренінг мав на меті підвищити обізнаність його учасників у налагодженні ефективної взаємодії з ветеранами, членами їх сімей, з родинами загиблих воїнів.

Присутні знайомилися ііз стратегією реінтеграції ветеранів, проведенням інтеракцій з людьми з інвалідністю, вивчали особливості світосприйняття ветеранів.

Отриманні знання сприятимуть наданню соціальними працівниками якісних послуг ветеранам, членам їх сімей та родинам загиблих воїнів.

Організатори заходу: Івано-Франківська ОВА та Програма розвитку ООН в Україні в межах проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України», що реалізовується за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.

Інші новини