9o

«Автодорівці» готові до перших снігопадів

  • 2024.10.16 10:30
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 33

Сьогодні в ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда разом зі своїм заступником Богданом Білецьким відвідали КП «Калушавтодор». Тут активно працюють над тим, аби проходження осінньо-зимового періоду відбувалося без колапсів. 

Наразі підприємство має в запасі орієнтовно 10–13 тонн антиожеледної суміші та 8 тонн солі. Цього має вистачити на декілька днів. Тож зараз здійснюються тендерні закупівлі на придбання 300 тонн солі. Зважаючи на статистику минулих років, такої кількості достатньо, якщо не буде сильних снігопадів та ожеледиць.

Відремонтовано необхідну техніку для роботи взимку. На вулицях міста працюватимуть усі наявні піскорозкидачі. Також у планах команди «Калушавтодора» — будівництво нового складу для зберігання антиожеледної суміші, розширення ділянки, де ремонтуються елементи з дитячих майданчиків.

Андрій Найда: «Розглядаються варіанти оновлення деякої техніки, адже є багато застарілих машин. І це негативно впливає на роботу підприємства. Тож будемо напрацьовувати відповідні шляхи, щоб поліпшити ситуацію за допомогою лізингу».

Інші новини