17o

У Калуській громаді планується часткове відшкодування вартості закупленої суб’єктами господарювання великої рогатої худоби

  • 2023.10.20 15:15
    • Сільське господарство
  • 191

  Завдяки співфінансуванню заходів обласної Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки стане можливим часткове відшкодування суб'єктам господарювання вартості придбаної великої рогатої худоби.

  Питання про внесення змін до Програми розвитку агропромислового комплексу та підтримки самозабезпечення Калуської міської територіальної громади та домогосподарств харчовими продуктами на 2022-2024 роки розглядатимуть на найближчому пленарному засіданні сесії міської ради.

   Одержати кошти зможуть суб’єкти господарювання, що зареєстровані та провадять діяльність на території Калуської міської територіальної громади в галузі агропромислового комплексу.

  Часткове відшкодування вартості тварин здійснюватиметься одержувачам за закуплені ними у суб’єктів господарювання велику рогату худобу в період з 01 січня до 01 жовтня поточного року та з 01 жовтня до 31 грудня попереднього року. Змінами до Програми також передбачено часткове відшкодування сільськогосподарським товаровиробникам витрат на закупівлю альтернативних джерел живлення (генераторів, акумуляторів) для забезпечення стабільної роботи підприємств агропромислового комплексу.

   Про деталі та перелік документів для отримання відшкодування буде поінформовано після затвердження змін до Програми.

   Підтримка тваринництва в громаді, збільшення поголів’я тварин дозволить забезпечувати населення якісною продукцією.

Інші новини