18o

Якщо мільйон дітей помолиться на вервиці – світ зміниться

  • 2023.10.18 14:38
    • Культура
  • 177

    Ці слова отця Піо віряни-католики згадують щороку 18 жовтня.

   Цього дня відбувається традиційна всесвітня молитва дітей на вервиці. Не вперше до молитовної ініціативи Католицької церкви під гаслом «Мільйон дітей моляться на вервиці» доєдналися і парафії УГКЦ у Калуші і громаді.

    У Храмі Святого Архистратига Михаїла вервицю змолили вихованці Катехитичної Школи «Живе Спілкування з Богом», яка діє на парафії, усі охочі учні ліцею №3, Фахового коледжу культури і мистецтв. Молилися і отці, які служать у храмі. Особливе цьогорічне намірення всесвітньої молитви – єдність і мир у світі. Українці моляться за припинення війни.

   Отець Іван Бігун наголосив, що молитва на вервиці має надзвичайну силу, і тому у скрутні часи, у час війни, зокрема, це – дуже дієва розмова з Богом, духовна розрада. Після закінчення молитви присутніх окропили свяченою водою і закликали постійно молитися на вервиці. Це можна зробити і у Храмі святого Архистратига Михаїла: щодня о 17:30.

   До ініціативи у Калуші доєдналися, зокрема, парафії Святого Миколая у мікрорайоні Хотінь, Стрітення Господнього у Підгірках, Різдва Пресвятої Богородиці у Голині, інші парафії УГКЦ.

   Добро переможе!

Інші новини