22o

Засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми 

  • 2024.07.05 14:54
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 57

5 липня під головуванням заступниці міського голови Наталії Кінаш відбулося засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми Калуської міської територіальної громади.

На порядок денний винесли 5 питань. З-поміж них – заслухали узагальнену звітну інформацію від служб та управлінь «Про єдиний облік багатодітних сімей в Україні» за I півріччя 2024 р. Проаналізували проблемні моменти в роботі з багатодітними сім’ями. Підсумували виконання Плану заходів з питань запобігання і протидії торгівлі людьми у І півріччі. Обговорили план організації та спільного проведення інформаційно-просвітницької кампанії до відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми (30 липня). 

В результаті засідання члени Міжвідомчої ради вирішили: управлінню освіти доручити закладам загальної середньої освіти оновити дані багатодітних сімей станом на 1 вересня і подати достовірну інформацію про дітей з багатодітних сімей шкільного віку відповідно до копії посвідчення дитини з багатодітної сім’ї; управлінню соціального захисту населення доручено розробити інформаційний буклет про права та пільги багатодітних сімей. Також затверджено макет інформаційно-просвітницького буклету щодо протидії торгівлі людьми. Ухвалено План інформаційно-просвітницької кампанії до відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми із доповненими пропозиціями. 

Інформацію про права й пільги багатодітних сімей та перебіг заходів до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми оприлюднять на офіційному сайті міської ради, у соціальних мережах та в ЗМІ.

Інші новини