16o

Триває облаштування укриття для ліцею №3

  • 2024.09.27 11:12
    • Громада
    • Освіта
  • 40

27 вересня міський голова Андрій Найда разом із заступником Богданом Білецьким оглянули хід виконання робіт з облаштування укриття для Калуського ліцею №3.

Підрядник, який займається ремонтом підвального приміщення, що слугуватиме укриттям для школярів та педагогів ліцею, обіцяв завершити всі роботи до 1 вересня.

"У ході ранкового об’їзду ми оглянули підвал та поспілкувавшись з підрядником, який зазначив, що вони не встигли виконати всі роботи через низку об’єктивних, на їхню думку, причин. Зокрема, є проблемні питання зі встановленням витяжки та насоса", - зазначив Андрій Найда.

Загалом в укритті вже проведено світло, пофарбовано стіни, облаштовано чотири вбиральні та рукомийники.

Планується завершити всі недопрацювання до 1 листопада. "Сподіваємося, що до цього часу підрядник все ж виконає свою обіцянку, і укриття буде введено в експлуатацію", - міський голова. 

Поки що учні школи під час повітряних тривог перебувають в укритті приватного приміщення Володимира Кузика. Подяка Володимиру Івановичу за сприяння.

Також оглянули стан виконаних робіт на площі Героїв, 2. Ремонт фасаду будинку, який був в аварійному стані, триває. Завершити його планують також до 1 листопада.

Інші новини