16o

АКЦІЇ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПРИБИРАННЯ У КАЛУСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧЕНО НА МІЖНАРОДНОМУ ОНЛАЙН-РЕСУРСІ

  • 2024.09.27 11:10
    • Громада
  • 30

20 вересня Калуська громада долучилася до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Інформація про результати акції у Калуській громаді розміщена на сайті Усесвітнього дня прибирання planetheroes.pl. 

«Робота пройшла чудово, прибрали заплановані території», — йдеться у дописі.

Зокрема, у нашій громаді прибирали цінні природоохоронні, рекреаційні об’єкти нашої громади: Височанські дуби, Домбровський кар’єр, парк культури і відпочинку ім. І. Франка. Також привели до ладу прибудинкові території, території закладів охорони здоров’я. Загалом далося зібрати шість десятків 60-літрових мішків змішаних відходів.

Акція проходила під гаслом «Зробимо Україну чистою разом» у 24-х регіонах України, з дотриманням норм безпеки та обмежень воєнного часу. Калушани разом із 90 мільйонами учасників з усіх куточків світу власними діями пропагували дотримання чистоти, правильне поводження з відходами, відповідальне споживання. 

Організатор акції в Україні — Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s Do It Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World».

Детальніше про Калуську громаду читати на сайті 

https://planetheroes.pl/projects/verified/6475

Інші новини