6o

У Голині відбувся турнір з шахів пам’яті родини Стебельських

  • 2024.10.23 10:37
    • Громада
    • Спорт
    • Старостинські округи
  • 59

Нещодавно у Голині відбувся турнір з шахів пам’яті родини Стебельських.

Шахові змагання проводилися за швейцарською системою. Після семи турів визначилися переможці і призери, які були нагороджені грамотами і цінними подарунками.

Призові місця серед чоловіків розподілилися наступним чином: І місце – Юрій Рибчак (Брошнів-Осада), ІІ місце – Руслан Ручанчин (Калуш), ІІІ місце – Леонід Остапенко (Брошнів-Осада)

Серед жінок не було рівних Анастасії Кепещук (Долина). ІІ місце посіла Софія Кепещук (Долина), ІІІ місце – Галина Романишин (Голинь).

У категорії «Ветерани» І місце посів Ярослав Вишневський (Іванівка)

ІІ місце – Тарас Мельник (Старий Мізунь), ІІІ місце – Микола Солдат (Голинь).

Також нагороди отримали ще два учасники турніру: наймолодший (9 років) – Владислав Гуменяк (Новичка) і найстарший (85 років) – Степан Зорій (Брошнів-Осада).

– Висловлюємо щиру вдячність усім учасникам турніру за гідне пошанування наших героїв, а також дирекції ліцею за надане для змагань приміщення, головному судді Михайлові Кепещуку (Долина) за професійне суддівство, голинським підприємцям, Голинській «Просвіті», Калуській районній «Свободі» за те, що долучилися до формування призового фонду, вчителям ліцею Ірині Ткачук та Ірині Комар за допомогу в організації змагань, – зазначила депутатка Івано-Франківської обласної ради Оксана Тебешевська. – Вічна шана Героям, які віддали життя за нашу незалежність, низький уклін воїнам ЗСУ!

Інші новини