24o

У КАЛУШІ ПЛАНУЮТЬ ВІДНОВИТИ ТЕНІСНІ КОРТИ

  • 2024.05.14 09:01
    • Громада
    • Спорт
  • 116

Торік два тенісні корти і поле для зимової ковзанки на вул. Рубчака у Калуші передано на баланс ДЮСШ Калуської міської ради. Раніше вони перебували у підпорядкуванні ГО «Хокейний клуб «Олімпія».

У місті розглядають можливість облаштувати тут спортивні майданчики, зокрема, відновити тенісні корти. Учора, 13 травня, локацію відвідав Калуський міський голова Андрій Найда разом із секретарем міської ради Віктором Гільтайчуком, керуючим справами виконкому Олегом Савкою, начальником управління молоді та спорту Русланом Цюпером, директоркою Калуської ДЮСШ Мар'яною Квятковською та керівником УЖКГ Тарасом Фіцаком.

«На жаль, стан цих локацій розчаровує всіх мешканців громади, а особливо любителів великого тенісу. Місто має чудову територію для спортивних активностей, але, поки що, вона у вкрай плачевному стані, — підсумував Андрій Найда. — Враховуючи те, що наша громада надзвичайно спортивна та активна, ми будемо намагатися поліпшити умови спорт-майданчиків, щоб тут знову могло вирувати активне життя».

До відновлення благоустрою на ділянках долучатимуть працівників КП «Калушавтодор». Потім там облаштують належний заїзд і освітлення.

Інші новини