22o

У Калуській громаді відбулася перевірка з питань цивільного захисту

  • 2024.07.29 18:08
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 93

Сьогодні в Калуській громаді впродовж дня тривала комплексна перевірка виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, яку проводили фахівці ДСНС України. 

Вони відвідали заклади освіти, медицини, соціального захисту, управління надзвичайних ситуацій. 

Також в дію була введена одна ввідна. За легендою – на одному із підприємств стався викид хімічно-небезпечної речовини. У відповідності до цієї легенди – реагували відповідні служби, демонструючи рівень підготовки до надзвичайної ситуації. 

«Щойно відбулася підсумкова нарада, де ми заслухали результати. Звичайно – без зауважень не обійшлося. Проте вони підлягають виправленню. Тож впродовж декількох днів всі недоопрацювання в документації будуть враховані, а помилки виправлені. Також ми отримали зауваження та пропозиції щодо ввідної. Аналізували, де можна було підсилити роботу, теж врахуємо всі зауваження. 

Загалом у напрямку цивільного захисту громада підготовлена нормально. Є нюанси, які потребують доопрацювання, є й такі, що потребують дофінансування.

 Але зважаючи на ситуацію в країні й те, що в бюджеті громади є недоотримання – будемо обирати найбільш пріоритетні напрямки, над якими будемо працювати», - повідомив міський голова Андрій Найда.

Інші новини