16o

Сьогодні на традиційній старостинській нараді

  • 2024.09.27 21:36
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 22

Відбулася традиційна нарада із представниками старостинських округів Калуської громади.

Відзвітували за тиждень керівники основних галузей.

Тривають налагоджувальні роботи у закладах освіти громади, які пов’язані з початком навчального року. У гімназіях і ліцеях за графіком відбуваються відкриття і освячення інтерактивних меморіальних дощок полеглим у російсько-українській війні Героям.

Паралельно галузь готується до опалювального сезону. Зокрема, цього тижня у Ріп’янському ліцеї завершено роботи зі встановлення і налагодження нової системи опалення. Для повної готовності мережу утеплять.

У закладах культури старостинських округів громади готуються до проведення заходів з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Захисників і Захисниць, Дня ветерана, Дня Українського козацтва. Більше про основні заходи у громаді цього дня – за покликанням: https://www.facebook.com/kalushcity/posts/pfbid02eUVgL62VCa4JFsTWnSH4hd8LWVwxAJpevG3Luw5nGa7gHmGHT53QTAEMhj7hxFoxl 

Водночас, тривають ремонтні роботи у закладах культури Копанок, Боднарова. У Студінці проводять реконструкцію пам’ятника Тарасові Шевченку. На початок опалювального періоду заклади культури старостинських округів дровами — забезпечені.

По три дні в кожному старостинському окрузі працює патчер — машина для проведення ямкового ремонту доріг. Інша техніка КП «Калушавтодор» працювала, зокрема, у Голині, Копанках, Мислові. Фахівці КП «Міськсвітло» мають роботу у Голині. У Студінці працює Служба будівництва і розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області. 

Комунальники працюють над тим, щоб встановити камеру відеофіксації порушень правил дорожнього руху біля пішохідного переходу через дорогу державного Н-10 у Голині. 

Відділення муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради працює над тим, щоб навести лад біля відділення «Укрпошти» у Студінці. Також надійшла скарга: на газоні біля будинку культури у Копанках паркують автівки.

Про стан справ у селах громади відзвітували представники старостинських округів. 

Окремо обговорили стан виконання протокольних доручень.

Інші новини