26o

СТАДІОН «ХІМІК» - ОБ’ЄКТ РАНКОВОГО ОБ’ ЇЗДУ

  • 2024.07.22 11:30
    • Громада
    • Спорт
  • 38

Стадіон «Хімік» став об’єктом ранкового об’їзду Андрія Найди

22 липня стадіон «Хімік» став об’єктом ранкового об’їзду Андрія Найди.

Минуло декілька місяців з того часу, коли на цьому стадіоні обговорювали основні плани на найближче майбутнє. Сьогодні аналізували чого із запланованого вже вдалося досягнути, проблемні питання та шляхи їх вирішення. 

«На стадіоні повинні бути встановлені камери відеоспостереження. Сподіваємося, камери будуть встановлені орієнтовно впродовж 2 тижнів. Є потреба облаштувати тут і дренажну систему. Проте у часі війни розуміємо, що пріоритети зовсім інші, тож ці роботи переносимо на більш вдалий період», - зазначив міський голова. 

Важливо зазначити, що команда КП «Спорт-Арена» вдало дбає про стан стадіонів у громаді. Їх належний вигляд – величезна багаторічна заслуга начальника дільниці Володимира Мандрика, з недавнього часу й т.в.о. директора «Спорт- Арени» Михайла Клима та всього колективу підприємства. 

Стадіон «Хімік» стане постійним місцем для тренувань ФК «Гарда». Саме зараз ця команда змагається на чемпіонаті та кубку області з футболу. 

Актуальним залишається й питання упорядкування спортмайданчиків у громаді. Багато вже потребують ремонту, а також і сумлінного ставлення їхніх відвідувачів. 

До прикладу –спортмайданчик, що розташований на вул. Дзвонарській – дуже забруднений. Хоча неподалік є смітники – сміття викидають прямо на території локації. «Звичайно, ми подбаємо про те, щоб прибрати територію, але просимо любителів спортивного дозвілля не порушувати правил благоустрою, не смітити, не шкодити самим собі», - акцентував Андрій Найда.

Інші новини