17o

Стартувала Юнацька ліга з волейболу пам’яті загиблого Захисника Любомира Фединяка

  • 2024.03.16 14:01
    • Актуально
    • Громада
    • Спорт
  • 162

У суботу, 16 березня, у Калуші стартувала Юнацька ліга з волейболу серед команд за місцем проживання і навчання Калуської громади пам’яті загиблого захисника Любомира Фединяка. 

Змагатимуться 9 команд: з с. Кропивника, Калуського ліцею №З, «Океан», «Крімсон», з с. Тужилова, "Орбіт", "Сокіл", з с. Голинь", "Love" . Вік спортсменів – 15-18 років.

У відкритті Ліги взяли участь дружина Героя Руслана Фединяк, міський голова Андрій Найда, директор Калуського політехнічного коледжу Петро Гринькевич, побратими полеглого Героя, представники ГО "Сім'я Героя Калуша".

Андрій Найда зазначив, що підтримка родин, які втратили на війні найрідніших- важлива та подякував всім, хто пам'ятає Героїв, які віддали життя за Україну , та учасникам й організаторам заходу. 

Петро Гринькевич нагадав присутнім якою багатогранною особистістю був заступник директора коледжа Любомир Фединяк. Його життя та подвиг - приклад для юного покоління.

 Побратим Микола Федорів підкреслив риси характеру полеглого Захисника, який від Майдану самовіддано брав участь у відстоюванні незалежності та волі України. Герой саможертовно загинув 7 березня 2022 року під час наступального бою з військовими формуваннями росії поблизу с. Слобода-Кухарська Київської області.

Участь у змаганнях бере й дочка Любомира Фединяка - Яна.

Змагання у с/к «Сокіл» ДЮСШ Калуської міської ради триватимуть впродовж 5 днів: 16, 17, 23, 24, 30 березня.

Інші новини