12o

Громадські організації проводять різні заходи з метою допомогти Збройним Силам України

  • 2022.04.29 11:13
    • Громада
    • Культура
  • 494

Все для Перемоги! Допомогти ЗСУ, посмакувати солодощів і українських страв та отримати позитивні емоції!

У суботу, 30 квітня:

з 12:00 до 17:00 год біля ТЦ «Гостинний дім» (вул. Дзвонарська) - БЛАГОДІЙНИЙ ярмарок, який зініціювали кондитери-волонтери Калуської громади (майстрині, митці та підприємці);

о 18.00 в палаці культури "Юність" благодійний концерт "Незламні ми! Ми- Україна", під час якого виступатимуть зіркові виконавці: Діана Кишенюк, Вадим Олійник, Еван Колін, Тьома Паучек, Олександр Свіщевський.

У неділю, 01 травня, у Калуші та Голині відбудуться одразу 3 благодійні заходи.

О 12.00 у Голині та на площі Героїв у м.Калуш ярмарки:

- голиняни запрошують приєднюватись усіх бажаючих та приносити домашню випічку та вироби ручної роботи, а також анонсують проведення флешмобу "Ми за неньку Україну". Для участі в ярмарку телефонуйте за номером 0973831184;

- на площі Героїв у Калуші міська організація Спілка Української молоді в Україні імені Степана Бандери спільно з ГО "Creative Club" пропонують взяти участь у зборі коштів для купівлі тепловізора нашим оборонцям. На ярмарку можна буде посмакувати галушками, борщем та випічкою, пофотографуватись на фоні цікавих фотозон, зробити афронарощення та аквагрим. Гостями ярмарку будуть: переможець Голосу України Сергій Лазановський, гурти "7teens Band" та "46 cabinet".

О 15.00 в Палаці культури "Юність" відбудеться Мистецький ярмарок "Паляниця", що організовується на прохання Спілки учасників АТО ім.Романа Шухевича управлінням культури національностей та релігій міської ради спільно з громадським об'єднанням організацій "Чисті серця Калуш". Учасниками ярмарку будуть: школа мажореток "Сузір'я", ансамбль танцю "Мереживо", молодіжний театр "Silentium", гурт "46 cabinet" та інші.

Інші новини