4o

Грантовий конкурс «Допомога хвостикам - 2021»

  • 2021.05.13 16:08
    • Громада
    • Економіка
  • 443

Хостингова компанія HOSTiQ.ua оголосила грантовий конкурс на допомогу бездомним тваринам України. Максимальна сума грантової допомоги становить 1000 дол. США. Ці гроші отримує найцікавіший проєкт, який робить життя тварин кращим. Також у 2021 році заплановані додаткові призи від партнерів грантового конкурсу. Видавництво «Ранок» обере проєкт, який отримає корм для тварин. Мережа магазинів електроніки та побутової техніки  «Фокстрот»  подарує  одному  з  учасників  ноутбук.

13 травня  2021 року головний спеціаліст відділу підприємництва, стратегій та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків спільно з волонтером благодійної організації «Дім Сірка» м. Калуш) Іриною Баричко працювали над заповненням заявки для участі у вищевказаному конкурсі. В ході зустрічі  було детально проаналізовано розділи проєктної заявки, сформовано бюджет проєкту.

Проєктом на тему «Турбота – найкращий подарунок чотирилапому другу» передбачається проведення для тварин, що потрапляють до притулку,  першочергових діагностично-лікувальних заходів, стерилізації, підтримка їхньої життєдіяльності з метою подальшого пошуку господарів.

Інші новини