11o

Гості нашого міста з числа ВПО спільно з ГО "Чисті серця-Калуш" реалізували в Калуші багато акцій

  • 2022.07.19 13:26
    • Громада
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 458
В будь-якому демократичному суспільстві роль громадських інституцій є завжди дуже помітною. Це насправді величезна рушійна сила у кожній сфері життєдіяльності, в основі якої апріорі завжди небайдужість, прогресивна думка і бажання змінювати на краще себе, оточення, громаду, країну…
   Дуже відрадно, що наша громада надзвичайно багата волонтерами змін. А в ці складні часи, як ніколи, ми потребуємо їхньої участі. І ми з вдячністю відносимося до кожної справи, хай навіть маленької, але зробленої з користю для громади.
   Сьогодні мова про громадську організацію «Чисті серця – Калуш». Цю назву спільноти дуже різних людей, об’єднаних спільною ідеєю, сподіваємось, вже знає в нашій громаді майже кожен. На їхньому рахунку вже безліч добрих справ, а особливо за п’ять місяців війни.
   А залучення внутрішньо-переміщених людей до різноманітних суспільно-корисних акцій – взагалі унікальне, мабуть, явище. І це, скоріш за все, наслідок доброї комунікації «Чистих сердець», їхньої чесності та відкритості з людьми, які волею долі опинилися тут і потребували допомоги.
   Тільки за червень-липень членами ГО та вимушено переселеними проведено спільно багато акцій – поралися в парку, фарбували лавки та огорожі обабіч доріг, облагороджували територію «височанські дуби»… Днями прочистили від трав’яної порослі площу навпроти центральної пошти, за що окрема подяка ентузіастам.
   Велике спасибі всім, хто долучався, допомагав і всіляко підтримував громадську ініціативу!

Інші новини