22o

Голинський футбольний матч: діти проти батьків

  • 2024.06.17 12:42
    • Спорт
    • Старостинські округи
  • 61

У Голині відбувся цікавий футбольний матч до Дня батька.
16 червня з нагоди Дня батька відбувся надзвичайно цікавий та позитивний футбольний поєдинок, де вівтарна дружина храму Покрови Пресвятої Богородиці (с. Голинь) змагалась з церковним братством, братами лицарями і батьками.
«Дякуємо нашим Захисникам за можливість проводити такі заходи. Молимось за наших Воїнів і татусів», – зазначають організатори.
Старший брат парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ, депутат Калуської міської ради Іван Мазурик розповідає, що ідея такого поєдинку належить священнику храму, а голиняни залюбки підтримали її.
– Ми вирішили провести дружній футбольний матч, щоб підкреслити роль батька в сім’ї, – акцентує І. Мазурик. – Діти в захопленні від цього поєдинку і хочуть, щоб такі спортивні заходи проводилися якомога частіше.
Футбольний матч між дітьми та батьками завершився дружньою нічиєю. До слова, священники були в команді дітей.
Також цього дня на стадіоні відбувся ще один важливий футбольний поєдинок у рамках Чемпіонату району між командами «Сокіл» (с. Голинь) та «Колос» (с. Цінева).
Відтак напередодні активні мешканці Голиня зібралися на толоку, щоб їх стадіон виглядав якнайкраще.
– Комунальне підприємство регулярно здійснює покіс футбольного поля, але ми вирішили привести до ладу й ті місця, які важкодоступні: поміж лавками, ззаду воріт, та при вході на стадіон, – акцентує І. Мазурик. – Ми хочемо, щоб наш Голинь виглядав красиво і завдяки активним мешканцям ми здійснили все задумане. Щира подяка небайдужим голинянам.

Інші новини