18o

Гол від калуського ФК «Гарда» в першу хвилину матчу

  • 2024.08.26 10:51
    • Громада
    • Спорт
  • 77

25 серпня на стадіоні «Хімік» відбувся матч 2-го туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу.

На футбольному полі зійшлися команди «Гарда» (м. Калуш) та «Ревера 1908» (м. Івано-Франківськ). Переконливу перемогу з рахунком 4:1здобула ФК «Гарда», тренер - Андрій Драган.

— Після двох турів наша команда здобула 6 очків, дві перемоги, що надзвичайно приємно. Хочеться надалі побажати нашій команді успіхів, щоб показувала таку результативну, хорошу гру. Особливо хочеться відзначити гравця Назарія Нагірного, який зʼявився в команді в міжсезонні, але показав блискучий результат, забивши гол в першу хвилину першого тайму, — розповів президент ФК «Гарда» Ігор Башта.

Чемпіонат Івано-Франківської області з футболу стартував 18 серпня. Попередня гра відбулась в м. Коломия, яка принесла першу перемогу нашій команді.

— Дякуємо управлінню культури,національностей та релігій Калуської міської ради за те, що в перерві наших хлопців потішив та підтримав гурт «Vitamin D». Дякуємо всім вболівальникам, які не байдуже поставились до цієї гри, знайшли можливість прийти та підтримати команду, це дуже цінно та важливо для хлопців, — зазначив начальник управління молоді та спорту Руслан Цюпер.

Ця гра стане для учасників відмінним стимулом знову і знову удосконалювати майстерність гри і боротися за нові перемоги впродовж чемпіонату.

Інші новини