17o

Пам'ять жертв Голодоморів 1932—1933, 1921—1923, 1946—1947 років вшанували виставою "Горе і люди"

  • 2023.11.25 19:25
    • Актуально
    • Культура
  • 110

Вистава про біль, трагедію та пам'ять!

   Сьогодні на сцені Концертного залу команда молодих акторів відобразила страшну подію в історії української нації - Голодомор, що забрав мільйони життів.

   Це було надзвичайно емоційне видовище, яке не залишило нікого байдужим. Ще довго у пам’яті будуть відгукувати слова з монологу маленького хлопчика, який понад усе прагнув врятувати від голоду свою маму, але не встиг. Голодна смерть забрала його швидше. І напевно було б легше сприймати перегляд, якщо би це були вигадані події. Та все це дійсно відбувалося у нашій квітучій Україні. Наш народ морила голодом тиранічна російська влада, прагнучи поневолити, винищити націю українців. Вони не жаліли нікого – ні старих, ні малих. Минають роки - ворог той самий, змінюються лише диктатори. Вони знову увірвалися на простори України, знову приносять у наші оселі горе, смуток, жах та відчай. Але українці – НАРОД, який не можливо здолати! Скільки б нам не довелося боротися – ми наперекір усьому здобудемо свою правду! Дивно, що ворог ще й досі цього не зрозумів! Віримо у Перемогу, молимося за загиблих, просимо незламності живим!

   Докладаємо усіх зусиль, щоб геноциди не повторювалися, а пам'ять про всіх невинно убієнних жила у віках! Подяка організаторам заходу – творчій команді ПК «Юність», ЗТ «Чарівник», студентам ФККіМ.

Інші новини