31o

ГО "Союз українок" КМФ: зібрали кошти для ЗСУ та прийняли гуманітарний вантаж від друзів з Німеччини

  • 2024.08.28 13:28
    • Громада
  • 29

У День Незалежності України волонтери/-ки та союзянки ГО "Союз українок" КМФ провели Благодійний ярмарок – збирали кошти на підтримку ЗСУ.


Відвідувачі могли придбати різні смаколики, іграшки ручної роботи, картини та інші твори мистецтва. А ще - зробити зачіску та світлину на згадку у спеціальній тематичній фотозоні. Всіх охочих частували смачними стравами за фірмовим рецептом: бограчем, пловом і шашликом.
Спільними зусиллями вдалося зібрати 40 тисяч гривень! 100% коштів з ярмарку спрямують на придбання дрона Mavic DJI 3 Thermal для 2 батальйону 78 окремого десантно-штурмового полку.
- Дорогі краяни, ми щиро вдячні вам за активну участь у ярмарку та ваші донати, - кажуть союзянки. - Також дякуємо майстрам/-иням, які передали свої роботи для продажу. І волонтерам/-кам, які долучились до організації та проведення ярмарку, готували та продавали. Збір на дрон триває! Загальна сума збору - 180 тисяч гривень! Тому просимо ваших донатів і репостів. Вони за нас - там, а ми за них – тут.
А 27 серпня ГО "Союз українок" КМФ отримала гуманітарну допомогу від надійних партнерів, з якими співпрацюють ще від початку великої війни – щирих друзів з Lahr/Schwarzwald - німецького міста-побратима Калуша.
Велика подяка від усіх калушан за постійну неоціненну підтримку!

Інші новини