20o

Релоковане підприємство «In white» презентувало колекцію своїх напрацювань

  • 2024.07.29 08:24
    • Громада
  • 39

26 липня, в рамках відзначення Дня медика у ПК «Юність» відбувся показ колекції медичного одягу від компанії «IN WHITE». 

Разом із медиками Калуської громади захід відвідали міський голова Андрій Найда, секретар Калуської міської ради Віктор Гільтайчук, заступниця міського голови Наталія Кінаш.

Підприємство «IN WHITE» релокувалося в Калуську громаду рік тому. Компанія з Одеси, а виробництво в Калуш перемістили з Житомира, розгорнувши одну з 8 фабрик пошиття спецодягу для працівників медичної і б’юті сфер.

Команда компанії «IN WHITE» під час показу продемонструвала різновиди своїх напрацювань. У переліку чоловічий та жіночий одяг: медичні костюми, комбінезони, халати та сукні, куртки, топи, туніки, футболки, поло, брюки, гольфи, жилети. А також і аксесуари: шкарпетки, медичні шапочки, брошки ручної роботи, чашки та брелоки. Наявне і медичне взуття. 

За якісно виготовлену продукцію компанія «IN WHITE» отримала європейський сертифікат якості ISO 9001 та Знак Якості України 2023. 

На ринку медичного одягу компанія вже 9 років. Їхні магазини є в 9 містах України, 3 власних торгових точки та 4 франшизи за кордоном. А загалом медичний одяг виробництва «IN WHITE» вдягають медики у більше ніж 100 країнах світу. 

 «IN WHITE» активно займається волонтерською діяльністю. За 2 роки повномасштабного вторгнення передали на потребу ЗСУ більше 11 млн грн. 

В Одесі відновили і облаштували бомбосховище, створене ще в 19 столітті, яке може прийняти більше ніж 100 жителів міста. Створювали логістичні ланцюги для поставки ліків, закупівлі броньованих плит і касок для сходу. Займалися й створенням переліку центрів із надання безоплатної первинної допомоги на базі недержавних клінік. В колаборації з United24 передали генератори в госпіталі Покровська та Ізюма. В якості моральної підтримки бійців разом з флісками бренду «IN WHITE» передали на фронт 30 000 мотанок ручної роботи. Допомога, яку спрямували захисникам – автівки, бронежелети, радіостанції, кілька партій рацій та оптики. І це далеко не увесь перелік. 

У Калуській громаді теж відчутно соціальну позицію компанії. Адже вони виступили партнерами відкриття геріатричного центру та забезпечили весь медичний персонал одягом власного виробництва. 

«Дякуємо компанії «IN WHITE», власнику Павлові Астахову за незламність, потужну волонтерську діяльність, значний внесок у розвиток економіки України, створення нових робочих місць, зокрема і в нашому місті. І,звичайно, за те, що розвивають легку промисловість в Калуській громаді!», – зазначає міський голова Андрій Найда.

Інші новини