6o

Проведення роз’яснювальної роботи, участь в осінній кампанії з пероральної імунізації диких тварин – звіт про роботу сектору з благоустрою

  • 2024.09.18 14:20
    • Громада
    • Муніципальна інспекція інформує
  • 70

За крайній тиждень сектор інспекторів із благоустрою відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради у звичному режимі проводив обстеження території міста на стан дотримання суб’єктами господарювання законодавства у сфері благоустрою.

Складено відповідні розпорядчі матеріали (приписи, протоколи) та проведено профілактично-роз’яснювальну робота з фізичними та юридичними особами з питань благоустрою. Зокрема, приписи складені на: КП «Калушавтодор», УК «М-Монтаж», ДНД 317/15 Івано-Франківської філії ПАТ «Укртелеком», ліцей №2, фізичні особи. Протокол складено на ПРАТ «Калуське АТП».

 Окрім того, спільно із управлінням Держпродспоживслужби в м. Калуш брали участь в осінній кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу шляхом наземного розподілу принад з вакциною на узліссях, узбіччях доріг, річок, сільськогосподарських угідь, у лісах, на перехрестях доріг, на території вирубок громади. Також, за звітний період долучилися до роботи в складі комісії з благоустрою; у засіданні узгоджувальної комісії з вирішення земельних спорів.

Інші новини