26o

Благоустрій – справа спільна

  • 2024.06.03 14:38
    • Актуально
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
    • Міська рада консультує
  • 81

Представники управляючої компанії «Комфорт-Дім» зустрілися з мешканцями одного з під’їздів багатоповерхівки на проспекті Лесі Українки.

 У п’ятницю, 31 травня, під час сильного дощу відбулося роз'єднання водозливової труби на технічому поверсі, що спричинило підтоплення під’їзду. За зверненням мешканців, працівники управляючої компанії, яка обслуговує будинок, невідкладно ліквідували порив. 

Серед ймовірних причин ситуації, що склалася, і мешканці, і управляюча компанія називають механічне пошкодження труби. Адже замок, який час від часу встановлюють на горищі, зривають для того, щоб вийти на дах. За словами мешканців, це можуть робити провайдери або молодь, яка навіть сьогодні зранку вже піднімалася на багатоповерхівку.

Ще одну з причин називають засмічення труби. Працівники управляючої компанії зазначили, що у будинках, які вони обслуговують, для убезпечення попадання сміття у водозливові труби на дахах поварені решітки. Це підтвердили й мешканці. На жаль, з двох у зазначеному під’їзді одна вже пошкоджена. 

У конкретній ситуацій працівниками «Комфорт-Дім» буде знову встановлено решітки на водозливову трубу на даху будинку. Також буде її укріплено у місці пошкодження. 

Додатково буде зварено решітку на вікно від потрапляння в приміщення голубів, які теж дошкуляють мешканцям. 

Наразі ліфт у під’їзді ще не працює. Є потреба у його просушуванні - що зроблять якйнайскоріше.

А також знову буде встановлено замок на двері, які ведуть на горище.

Щодо упорядкування телекомунікаційних мереж у багатоквартирних житлових будинках міста, за рік, відколи було прийнято рішення, представники інтернет-провайдерів та управляючих компаній навели лад на 31 помешканню. Про це повідомив Тарас Фіцак, начальник УЖКГ

 Звертаємо увагу на те, що в разі кризових ситуацій необхідно телефонувати на номера, які є і в квитанціях про оплату послуг управляючих компаній чи на дошках оголошення у будинках. Також інформація розміщена на сайті Калуської міської ради https://kalushcity.gov.ua/kmr/department/tzov-komfort-dim

Інші новини