19o

Місячник «Чисте довкілля» фінішує загальноміською толокою

  • 2022.04.15 17:41
    • Громада
  • 444
Як анонсувалося вчора – напередодні Вербної неділі відбулася загальноміська толока.
✅На прибирання берегів річки Лімниці вийшли депутати Калуської міської ради, члени виконавчого комітету, працівники структурних підрозділів виконкому, працівники комунальних підприємств громади. Участь взяли і заступники міського голови.
????Особливо приємно відзначити тих, хто доєднався з власної ініціативи, дізнавшись про захід із соцмереж.
????Дякуємо Дмитрику Михайлюку, учню 6 класу Калуської гімназії №9, нашим теперішнім мешканцям, які приїхали з Києва - сім’ї Стрілець і їх маленькій донечці Насті, дівчатам Галині та Наталії.
????????Результат роботи – очевидний. Беріг нашої Лімниці, яка не втрачає свого статусу найчистішої річки в Україні, вкотре звільнили від непотребу.
????Заради справедливості треба сказати, що завзята робота перепліталася з нотками суму, бо вкотре боролися зі сміттям, яке знову і знову з’являється після активного відпочинку наших мешканців. Але думка про те, що дуже скоро у нас все зміниться на краще, і шанобливе ставлення людей до нашого довкілля буде пріоритетом, додавала сил і натхнення.
☝️В підсумку – громада надзвичайно активно повсюдно проводила толоки. Здебільшого, це були території загального користування – площі, сквери, вулиці в місті та селах, території освітніх та культурних закладів, кладовища, пам’ятні місця та інші. Висловлюємо вдячність всім, хто долучився, і всім, хто ще планує своєю суспільно-корисною працею облагородити наш спільний дім.
????І нехай гасло цьогорічного місячника роботи на благо громади «Від чистих помислів – до чистого довкілля» триватиме й надалі, бо це є важливою складовою нашої нової України.
Інші новини