23o

У ході ранкового об'їзду міський голова Андрій Найда оглянув укриття в приміщенні музичної школи на вул. Є. Коновальця

  • 2024.06.03 12:00
    • Громада
  • 57

Сьогодні, 3 червня, міський голова Андрій Найда спільно з начальницею управління освіти Іриною Люклян, директоркою Калуського ліцею №4 Лідією Когут та директоркою Калуської музичної школи Зоряною Середою відвідали укриття в приміщенні музичної школи на вул. Є. Коновальця, щоб оглянути його стан після проведених ремонтних робіт.

Нагадаємо, у січні минулого року виникла проблема – критичний стан укриття в музичній школі, зумовлений підтопленням цього приміщення. Тоді ж взялися за проведення впорядкувальних ремонтних робіт, щоб ліквідувати проблему. 

– Сьогодні у ході ранкового об’їзду ми вже аналізували стан проведених робіт в укритті, – констатував міський голова Андрій Найда. – Зокрема, тут встановлені відмостки, здійснено ремонт системи відкачки води з підвалу, встановлені дренажні трапи. Благо, що всі ці заходи дали позитивний результат. Після сильної зливи, що була в п’ятницю, в укриття вода не поступала. Звичайно, в приміщенні ще відчувається зайва волога, тож впродовж місяця укриття буде осушуватися.

Вже ближче до початку нового навчального року, у серпні, тут буде проведено косметичний ремонт стін, щоб дітки, які приступлять до навчання з 1 вересня мали надійне та комфортне місце перебування у випадку повітряних тривог.

Інші новини