25o

ЗА ТРИВАЛОЇ ВІДСУТНОСТІ ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ У ГРОМАДІ ЗАПРАЦЮЮТЬ ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

  • 2024.07.19 15:34
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 30

Якщо електропостачання буде відсутнє більш, ніж вісім годин поспіль — у громаді запрацюють пункти незламності.

Таке рішення схвалили сьогодні, 19 липня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. 

Згідно із рішенням комісії не пізніше, ніж за дві години після виникнення надзвичайної ситуації, мають розгортатися пункти незламності у:

- Калуському ліцеї №1 (м. Калуш, вул. І. Франка, 6)

- Калуському ліцеї №3 (м. Калуш, вул. Дзвонарська, 4)

- Калуському ліцеї №6 (м. Калуш, вул. В. Стуса, 13)

- Фаховому коледжі культури і мистецтв (м. Калуш, вул. П. Ковжуна, 44);

- Манежі ДЮСШ Калуської міської ради (м. Калуш, вул. І. Франка, 8);

- ПК «Юність» (м. Калуш, вул. О. Тихого, 6);

- ПК «Мінерал» (м. Калуш, вул. В. Чорновола, 20).

Затвердили і графіки роботи пунктів незламності. У ліцеях №1, 3, 6, а також у Фаховому коледжі культури і мистецтв вони працюватимуть із 8:00 до 17:00 у робочі дні. У палацах культури «Юність» і «Мінерал» — із 08:00 до 17:00 щоденно.

Під час засідання комісії начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Іван Дембич зазначив, що в осінньо-зимовий період 2023-2024 року до пунктів звернулися майже три тисячі мешканців громади.

Водночас, в.о. головного інженера філії «Західна» АТ «Прикарпаттяобленерго» Ігор Федоришин підкреслив, що графіки погодинних вимкнень увели із першого травня цього року. Жодного разу вимкнення не перевищило п’яти годин. Він додав, що надалі, у разі відсутності надзвичайних обставин, ситуація мала б поліпшитись.

Інші новини