6o

Промоція Калуша на XVIII Українському муніципальному форумі 

  • 2024.10.23 16:54
    • Громада
  • 69

У складі делегації Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України у дводенному Українському муніципальному форумі «Єдність для Перемоги та відновлення України» участь взяв Калуський міський голова Андрій Найда.

- Приємно, що нашу громаду і надалі бачать взірцевою в питань релокації і перспективною у розвиткових процесах віднови України, - поділився враженнями від форуму Андрій Найда. 

 На форумі, який проводився Асоціацією міст України в Києві, очільник Калуської МТГ презентував розвитковий кейс Калуської громади і розказував,чому саме Калуш має бути цікава для бізнесу. 

- Приємно було чути від Оксани Кисіль, національної експертки "Угоди мерів", що завдяки міжнародній комунікації, Калуська громада є передовою у міжнародній співпраці. Надалі спільно з Асоціацією міст України будемо реалізовувати грантовий проєкт побудови інклюзійної спортивної арени у взаємодії з фінським містом Лох'я, - зазначив Андрій Найда. - Також спілкувалися з керівництвом АМУ, мером Києва Віталієм Кличко і виконавчим директором Олександром Слобожаном стосовно подальшої роботи по захисту інтересів громад перед спробами державних діячів вилучати з громад кошти, зокрема "теплове" і "силове" ПДФО, що значно зменшує можливості розвитку громад.

Інші новини