19o

Шість проєктів від Калуської громади перемогли у конкурсі грантів «Село мрії - 2024» 

  • 2024.07.12 15:28
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 56

Конкурс традиційно реалізовує агрокомпанія «Ґудвеллі Україна».

Цьогоріч із 64-х заявок з Івано-Франківського, Стрийського та Калуського районів, які відповідали вимогам конкурсу, 53 отримають фінансування. З них – шість від Калуської громади:

1. Голинський ліцей Калуської міської ради. Безпечний та комфортний простір Голинського ліцею.

2. ЗДО (ясла-садочок) «Сонечко» с. Копанки — реконструкція, утеплення, заміна дверей на енергозберігаючі задля здоров’я та комфорту дітей.

3. Копанківська гімназія Калуської міської ради. Рекреаційний простір Копанківської гімназії. Осередок приємних вражень.

4. Управління культури національностей та релігій Калуської міської ради, Народний дім с. Кропивник. Збереження традицій і звичаїв с. Кропивник.

5. Народний дім с. Мостище. Придбання акустичної системи для Народного дому с. Мостище.

6. Народний дім с. Копанки спільно із МГО «Інститут суспільних ініціатив». Молодіжний освітній простір у Народному домі с. Копанки.

– Вітання усім, хто працював над ідеями та проєктами, – зазначив міський голова Андрій Найда. – Дякуємо «Ґудвеллі Україна» за можливості для розвитку та покращення благоустрою, матеріально-технічної бази закладів освіти, культури, за реалізацію важливих соціальних проєктів у нашій громаді.

Інші новини