19o

Герої... Вони, здавалося б, звичайні люди, які живуть поруч з нами, ходять тими ж вулицями… але при першій же потребі готові стати на захист рідної землі, своєї батьківщини!

  • 2022.08.18 14:31
    • Актуально
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 534
Герої.. Вони, здавалося б, звичайні люди, які живуть поруч з нами, ходять тими ж вулицями… але при першій же потребі готові стати на захист рідної землі, своєї Батьківщини!
Саме таким був командир відділення мотопіхотного батальйону Роман Петрів. Сьогодні з Героєм прощалася Калуська громада. Свій 44-ий рік (3 серпня) він зустрів на передовій віч-на-віч з ворогом!
 
Роман - калушанин, навчався в сьомій школі, потім – в училищі, опановував робітничу професію – автослюсаря. Далі – служба в армії. Добрий, щирий, завжди допомагав друзям. А ще працював, працював…
 
Аж поки лихо не посунулося на нашу українську землю. Не зважаючи на материнський протест (вже тоді серце найріднішої чуло щось недобре), взяв свій військовий квиток і добровольцем пішов на війну. Казав: «Як я буду ходити по вулиці і дивитися людям в очі… Там гинуть наші хлопці!» І став на захист своєї України. І стояв до останнього: мужньо та хоробро!
 
Щира вдячність тобі, ГЕРОЮ, та низький уклін за саможертовність та самовідданість!
 
Будемо берегти пам'ять про подвиг Романа ПЕТРІВА!
Бо Герої не вмирають!
Слава Україні!
Слава її ГЕРОЯМ!


Інші новини