12o

Молодь, яка стажувалася у Калуській міській раді, отримала сертифікати 

  • 2024.07.08 14:06
    • Громада
  • 106

Стажування у виконавчих органах Калуської міської ради тривало з 3 червня по 28 червня. 5 липня відбувся захід, під час якого учасники стажування презентували звіт роботи за зазначений період. Також отримали сертифікати про успішне завершення стажування з рук керуючого справами виконкому Олега Савки, заступниць міського голови Надії Гуш та Наталії Кінаш.

Всього 9 людей стажувалися в структурних підрозділах Калуської міської ради: Анна Бикович в управлінні молоді та спорту, Христина Гусак - у відділ організаційно-правової роботи ради, Віктор Ковальчук – в архівному відділі, Олександр Мостиський – в управлінні архітектури та містобудування, Владислав Панасенко – в управлінні економічного розвитку міста, Юлія Петриляк – у відділ координаційної роботи зі старостинськими округами, закупівель та комунікацій, Анна Савчин – в управлінні освіти, Софія Сушко - в управлінні культури, національностей та релігій, Вікторія Фринцко – у Калуському міському центі соціальних служб.

«Стажування – перший крок в лідерстві. Учасниками стажування стали лідери, які в подальшому будуть розбудовувати нашу громаду цікавити ідеями, долучатимуться до змін», - розповіла Мар’яна Витвицька, головна спеціалістка управління молоді та спорту Калуської міської ради, координаторка стажування.

Загалом усі учасники стажування залишили схвальні відгуки щодо участі в програмі. «Стажування мені сподобалося – це хороші ініціативи для молодих людей. Зокрема, розвиватися в системі органів місцевого самоврядування», - поділилася Анна Савчин.

Більше – у відео

Інші новини