3o

У Калуші відбулася Всеукраїнська науково–практична конференція бібліотекарів

  • 2021.10.07 19:28
    • Актуально
    • Громада
    • Культура
  • 319
  7 жовтня 2021 року в Калуській центральній бібліотеці ім. Т. Шевченка відбулась Всеукраїнська науково–практична конференція директорів обласних бібліотек для дітей.
  В межах роботи конференції відбувся плідний обмін думками та досягненнями у бібліотечній справі, було презентовано кращий досвід та перспективні напрацювання у сфері інформаційної освіти, сучасні підходи у формуванні критичного мислення дітей та підлітків, та інше.
  Заступник міського голови Надія Гуш привітала учасників конференції та акцентувала увагу присутніх на фінансовій підтримці та важливості роботи бібліотек Калуської міської територіальної громади.
   З вітальним словом виступили:начальник управління культури, національностей та релігій міської ради Любов Джуган та директор КЗ «Централізована бібліотечна система» Наталія Воробець.
   Завідувач бібліотеки-філії для дітей Лілія Барнич розповіла гостям коротку історію про заснування бібліотеки.
 Щиро вражена гостинністю калушан з словами подяки виступила генеральний директор Національної бібліотеки для дітей Алла Гордієнко, яка зазначила, що бібліотечні заклади нашого міста є одними з кращих в області та нагородила подякою та медаллю за впровадження інновацій, забезпечення високої якості бібліотечного обслуговування дітей міста завідувача бібліотеки-філії для дітей Барнич Лілію Йосипівну.
Інші новини