17o

Для допомоги співробітниці, яка бореться з онкологією, провели благодійний концерт

  • 2023.11.27 14:05
    • Громада
    • Культура
  • 106

   Калушани єднаються у допомозі.

  На цей раз 26 листопада працівники ПК «Юність» об’єдналися задля допомоги керівниці студії східних та сучасних танців "Магія сходу" Тетяні Кузевич. Нещодавно матері трьох дітей, прекрасній Людині, талановитій особистості, професійній хореографині поставили страшний діагноз. Для матеріальної підтримки, а також, духовної, що неабияк важливо, співробітники зорганізували благодійний вечір української музики "І буде мир і буде Україна".

   Його учасниками стали Народний оркестр народної музики "Струни Прикарпаття", керівник Наталя Кіндюх, окремі його солісти. А також вихованці студії "Дебют", керівники Наталія Малинка та Наталія Левінська.

   Розпочали захід з хвилини мовчання - вшанування Героїв України, які віддали своє життя волю та незалежність українського народу.

   Під час концерту глядачі ближче познайомилися з Тетяною у відеопрезентації.

  Слова подяки небайдужим до чужого горя лунали зі сцени від начальниці управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради Любові Джуган. «Неймовірний концерт. Зібрали 9457 грн допомоги на лікування. Дякую всім, хто був на концерті та коштами підтримав нашу Таню. Одужуй красуне», - підсумувала ведуча заходу Олена Мазур.

Інші новини