18o

Калуська громада налагоджує співпрацю з польськими партнерами

  • 2023.11.10 09:10
    • Громада
    • Економіка
  • 120

    Калуська делегація на чолі з міським головою Андрієм Найдою долучилася до роботи польсько-українського бізнес-форуму.

   Захід відбувся 9 листопада в Івано-Франківську за участю державного управління та бізнесу у рамках проєкту «Польський сервіс відбудови України». Представники Калуської громади спілкувалися із представниками польського міністерства і бізнесу про залучення іноземного бізнесу у Калуську громаду.

   Переваги нашої громади перед польськими представниками висвітлювала голова правління ГС «Прикарпатський промисловий кластер» Наталія Захарова. Вона докладно розповіла про релоковані підприємства, доягнення та перспективи. Також зупинилася на створенні промислового кластеру та індустріальних парків.

   — Це була результативна зустріч, адже поляки зацікавилися нашою громадою як потенційним місцем впровадження сюди польського бізнесу, — зазначив Калуський міський голова Андрій Найда, — Відрадно, що через уповноважену в справах взаємопраці Польщі між Україною Катерину Каліновську міністр розвитку регіональної політики Польщі передав нашій громаді вітання, у контексті якого виявив неабияке бажання відвідати Калуську громаду з метою детальнішого ознайомлення із умовами та перспективами, які ми пропонуємо для розвитку міжнародної співпраці! Очікуємо розвитку міжнародної співпраці!

Інші новини