9o

Фінал спортивних змагань "Оліміпійське літо" за участі дітей Калуської громади відбувся 08 вересня на площі Героїв

  • 2022.09.09 13:16
    • Спорт
  • 290

    Цей рік став роком випробувань для України, але питання організації оздоровлення дітей було в пріоритеті у всіх областях нашої держави. Тому, Калуський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» включив всі можливі формати в сьогоднішні умови: організація спортивно-масових заходів у дворах міста та стадіонах , старостинських округах. Саме тому спортивні змагання під назвою «Олімпійське літо» стали невід’ємною їх складовою, адже вони мають викликати у дітей інтерес до активного відпочинку, здорового способу життя, олімпійських цінностей та ідеалів спорту.
   Отож, 08 вересня 2022 року на площі Героїв о 16 годині (де традиційно уже 15 рік поспіль проходить фінал цього заходу) юні спортсмени не лише демонстрували досить хороші результати в спортивних змаганнях, але й корисно провели свій вільний час у русі: цікавій естафеті, стрибках через скакалку та стрибках у довжину з місця. Під час підрахунку результатів, яким займалися організатори, діти мали можливість ознайомитися та пограти у петанк, бадмінтон, фрізбі.
  Переможці та призери отримали грамоти та подарунки, а всі учасники заходу також отримали солодощі від Громадської Організації «Громадський рух «Мій двір», масу позитивних емоцій, радості і змогли хоч на трішки відволіктись та зануритися у вир спортивної боротьби.
Впевнені, що наступний сезон «Олімпійського літа-2023» проходитиме у звичному форматі, вже у мирній і незалежній Україні. Тримаємо стрій та підтримуємо ЗСУ.

   А наші діти нехай усі виростають міцними, спортивними та будуть завжди здоровими і успішними. 

Інші новини