6o

12-14 градусів у садочках та школах – не припустимо! Будемо негайно вживати радикальних заходів, - Андрій Найда

  • 2024.10.23 13:11
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 54

Сьогодні, 23 жовтня, під час ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда відвідав приватні, комунальні котельні та заклади, які отримують тепло від них. Міський голова констатував: «Можемо стверджувати, що школи та дитячі садки, які отримують тепло від комунальних і приватних джерел опалення, не мають проблем. У цих закладах тепло». 

Також очільник громади повідомив, що в роботі однієї з приватних котелень виявлено порушення. Зокрема, температура теплоносія перевищує встановлені норми за температурним графіком. «Це неприпустимо, оскільки призводить до перевитрат. Тож ми висунули вимогу, щоб приватний підприємець владнав це проблемне питання», - акцентував міський голова.

Андрій Найда відвідав також Калуський ліцей №2 та Вище професійне училище №7, які повинні отримувати тепло від Калуської філії ТОВ «Костанза». На жаль, ці заклади, а загалом 5 садочків та 6 ліцеїв, досі залишаються без тепла. Адже Калуська філія ТОВ «Констанза» так не розпочала опалювальний сезон згідно з рішенням виконавчого комітету Калуської міської ради.

«Дії керівництва викликають обурення. Важливо розуміти, що навіть якщо запуск тепла відбудеться через тиждень, повноцінне опалення розпочнеться лише через два тижні, адже є багато невиконаних підготовчих робіт», - зазначив міський голова.

На сьогодні заплановане засідання комісії з питань ТЕБ та НС, на якому очікують побачити представників філії ТОВ «Костанза» і почути від них чітку відповідь про те, коли вони розпочнуть опалювальний сезон.

Детальніше – у відео

Інші новини