30o

Зі святом Останнього дзвоника!

  • 2024.05.31 10:53
    • Актуально
    • Громада
  • 164

Завершився 2023-2024 навчальний рік.

Цьогоріч у закладах загальної середньої освіти навчалося 8856 учнів. З них для 393 одинадцятикласників сьогодні востаннє пролунає дзвінок. 1 003 учнів закінчують  9 клас. Не зважаючи на нелегкий час, виклики сьогодення, на воєнний стан, на складні умови навчання під сповіщення про тривоги, укриття, учні впевнено здобували знання.

І як результат – 40 випускників 11 класів отримають найвищі нагороди – медалі: 25 учнів – золоті, 15 – срібні. 82 9-класників отримають свідоцтва з відзнакою. За кожною справою, за кожним успіхом – наполеглива праця учня, професійність педагогів та підтримка батьків.

Сумлінне навчання, щоденна робота у поєднанні з  інтенсивною волонтерською діяльністю – це надійний тил та якнайшвидший шлях до Перемоги! Сотні благодійних ярмарків, концертів, змагань… Плетіння сіток, виготовлення окопних свічок, подарунків, сувенірів, листів…Придбання дронів, ребів,  автівок... І, що теж важливо, підтримка один одного, а всі разом – наших військових, наші Збройні Сили України.

Щирі слова подяки освітянам, батькам, учням за згуртованість та активність у досягненні найвищої мети! За наполегливість у досягненні цілей.


Нехай період літа стане часом для відпочинку та здійснення мрій, пошуків та реалізації власних шляхів до майбутнього у незалежній Україні!

Віримо у якнайшвидшу перемогу та робимо все необхідне для цього кожен на своєму місці!

Зі  святом!

Міський голова  Андрій НАЙДА!

Інші новини