16o

Виявлено поодинокі випадки порушення благоустрою території 

  • 2024.09.19 16:25
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 49

Черговий обхід міських кварталів здійснила 19 вересня постійно діюча комісія з контролю за станом благоустрою територій Калуської міської територіальної громади. 

Цього разу обстежували простір, обмежений вулицями Олекси Тихого, Хіміків, Будівельників, Євгена Коновальця, Богдана Хмельницького. Цією міжбудинковою територію опікується управляюча компанія ТзОВ «М-Монтаж», а також – КП «Добродім».

В ході огляду члени комісії зафіксували поодинокі випадки порушення правил утримання прибудинкової території та об’єктів благоустрою. Зокрема, на момент здійснення перевірки була не прибрана територія і не покошена трава біля транформаторної підстанції, що належить АТ «Прикарпаттяобленерго» ; виявлено відкритий колодязь дренажу недіючої теплотраси, який необхідно засипати; потребують знесення декілька старих аварійних дерев. – 90% прибудинкової території цього мікрорайону перебувають у нормальному санітарному стані, покошені, - констатував голова комісії Юрій Рекунов. – Решту території управляюча компанія доводить до ладу у процесі роботи, відповідно з діючими графіками. 

Наступного тижня комісія працюватиме у мікрорайоні між проспектом Лесі Українки, 1 та провулком Шкільним (так званий «42-й» мікрорайон).

Інші новини